Yksilölliset erikoissaunat Kokkolassa ja Tampereella toteuttaa Erikoistyöt Lehtinen Oy

Ota yhteyttä!

Kokkolalainen Erikoistyöt Lehtinen Oy valmistaa yksilöllisiä erikoissaunoja tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on mielessäsi erikoinen sauna, jolle etsit toteuttajaa! Otamme mielellämme haasteen vastaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös puhallustyöt eri puhallusmateriaalein toteutettuna, muovihitsaus sekä tehokas ja nopea korkeapainepesu. Soita meille ja kysy lisää tarjoamistamme erikoisosaamista vaativista töistä. Liikkuvan kalustomme ansiosta tarjoamme
palveluitamme tarpeen mukaan koko Suomen alueella Kokkolan ja Tampereen toimipisteistämme käsin!

Saunaunelmista totta!

Erikoistyöt Lehtinen Oy tekee unelmista totta valmistamalla mitä erikoisempia saunoja ja saunakokonaisuuksia mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden pohjalta suunniteltuna. Suunnittelemme ja toteutamme erikoissaunat alusta loppuun saakka, vuosien kokemuksella. Ammattilaisen toteuttamana unelmiesi saunasta tulee juuri sellainen kuin toivoitkin! 


Käytämme saunojen valmistuksessa vain ehdottoman laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka takaavat lopputuloksen toimivuuden – nautinnolliset löylyhetket upeassa ja yksilöllisessä saunassa.

Erikoissauna ammattilaisen toteuttamana

Mikäli mielessäsi on erikoinen sauna, jolle etsit ammattitaitoista toteuttajaa, ota yhteyttä Erikoistyöt Lehtinen Oy:hyn! Pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme erikoisimmatkin toiveet pienimpiä yksityiskohtia myöten. Erikoissaunojen valmistuksessa yhteistyö
asiakkaan kanssa on ensisijaisen tärkeää, sillä hiomme suunnitelmat ja toteutuksen vastaamaan asiakkaan toiveita mahdollisimman tarkasti. 


Voit tutustua kuvagalleriassamme valmistamiimme hamppu- ja akvaariosaunoihin. Soita meille ja kerro unelmiesi saunasta, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Erikoistöiden osaaja – ota yhteyttä!

Erikoistyöt Lehtinen Oy on erilaisiin erikoisosaamista vaativiin töihin keskittynyt yritys Kokkolasta. Erikoissaunojen mittatilaustoteutuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme liudan muita palveluita. 


Teemme puhallustöitä erilaisia puhallusmateriaaleja käyttäen, muun muassa sooda-, kuivajää-, hiekka- ja kalkkipuhallukset. Lisäksi olemme muovihitsauksen ammattilaisia ja pystymme korjaamaan esimerkiksi haljenneet laituriponttonit tai muoviset kaivot. Toteutamme myös tehokkaat korkeapainepesut erilaisten vaativienkin kohteiden puhdistamiseen. Soita meille ja kerro työtarpeestasi, niin sovitaan sen toteutuksesta!