Korkeapainepesut Kokkolassa ja Tampereella suorittaa Erikoistyöt Lehtinen Oy

Ota yhteyttä!

Erikoistyöt Lehtinen Oy suorittaa korkeapainepesut monenlaisiin kohteisiin, aina ammattitaidolla ja laadukkailla välineillä. Teemme myös puhallustyöt erilaisia puhallusmateriaaleja käyttäen sekä suoritamme erikoisosaamista vaativat muovihitsaustyöt. Meillä on vuosien kokemus ja rautainen ammattitaito erilaisista erikoisosaamista vaativista töistä. Toimimme Kokkolasta ja Tampereelta käsin, mutta liikkuvan kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan palveluitamme koko Suomen alueella. Kutsu meidät tekemään kustannusarvio työllesi, niin sovitaan tarkemmin työn toteuttamisesta!

Korkeapainepesulla puhdasta jälkeä nopeasti ja tehokkaasti

Korkeapainepesu on nopea ja kustannustehokas valinta mitä erilaisempiin puhdistustöihin. Laadukkaasti toteutettu korkeapainepesu vaatii tekijältään erikoisosaamista sekä toimivaa ja tehokasta laitteistoa.


Erikoistyöt Lehtinen Oy toteuttaa korkeapainepesut monenlaisiin kohteisiin ammattilaisen tehokkuudella ja taidolla! Korkeapainepesu sopii erinomaisesti esimerkiksi teollisuuden laitteiden puhtaanapitoon, sillä korkean paineen ansiosta vesi yltää myös hankalimpiin paikkoihin. Puhdistamme myös julkisivut, palokohteet tai vaikkapa kauppakeskuksien laatoitukset. 


Toteutamme korkeapainepesua asiakkaan tarpeiden mukaisesti monenlaisiin kohteisiin, joten soita meille, mikäli tarvitset korkeapainepesun ammattilaista!

Monipuolinen korkeapainepesu

Korkeapainepesu on paitsi tehokasta myös ympäristöystävällistä, ja se puhdistaa nopeasti lähes minkä tahansa pinnan. Korkeapainepesun avulla lopputuloksesta on mahdollista saada kohteesta ja materiaalista riippuen jopa uudenveroinen. 


Erikoistyöt Lehtinen Oy on korkeapainepesuun erikoistunut yritys, ja ammattitaitoiset työntekijämme osaavat valita juuri oikean paineen ja työvälineet kunkin kohteen tehokkaaseen puhdistamiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous korkeapainepesusta!

Soita ja kysy lisää

Erikoistyöt Lehtinen Oy tekee korkeapainepesutyöt Kokkolasta ja Tampereelta käsin tarpeen mukaan koko Suomessa. Liikkuvan kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan palveluitamme laajalla alueella ja nopeallakin aikataululla. 


Korkeapainepesun lisäksi tilaat meiltä puhallustyöt erilaisilla puhallusmateriaaleilla sekä muovihitsauksen erilaisten muovipintojen korjaamiseen ja muokkaamiseen. Soita meille ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!