Muovihitsaus alan ammattilaiselta Kokkolassa ja Tampereella

Ota yhteyttä!

Kokkolalainen Erikoistyöt Lehtinen Oy toteuttaa monipuoliset erikoisosaamista vaativat työt vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Muovihitsaus on erikoisalaamme, teemme näitä tarkkuutta vaativia töitä erilaisiin tarpeisiin. Kauttamme tilaat myös puhallustyöt eri puhallusmateriaalein toteutettuna sekä korkeapainepesut moniin tarpeisiin. Liikkuvan kalustomme ansiosta tarjoamme palveluitamme Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan lisäksi koko Suomen alueella! Lisäksi yrityksemme toinen toimipiste sijaitsee Tampereella. Ota yhteyttä ja kutsu meidät tekemään kustannusarvio työllesi.

Muovihitsauksen asiantuntija

Muovin hitsaus on erikoisosaamista vaativa työ, joka vaatii onnistuakseen myös asiaankuuluvat ja laadukkaat työkalut. Muovihitsaus kannattaakin jättää aina alan ammattilaisen toteutettavaksi. Erikoistyöt Lehtinen Oy tekee muovihitsaustyöt kokemuksen tuomalla varmuudella, joustavasti ja nopeallakin aikataululla. Takaamme työllemme aina ehdottoman laadukkaan jäljen! 


Hitsaamme muun muassa muovikaivoja ja erilaisia säiliöitä. Pystymme työstämään muovia monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, joten olethan yhteydessä, mikäli tarvitset muovihitsauksen asiantuntijan palveluita!

Hitsaamme ponttonit, kaivot, säiliöt ja paljon muuta!

Muovi on kestävyydessään ja muokattavuudessaan erinomainen materiaali, ja taitavissa käsissä sitä pystyy myös korjaamaan ja uudelleenmuokkaamaan laadukkain lopputuloksin. 


Asiantuntevasti hitsattu muovisauma on erittäin kestävä. Se on tiivis ja täysin vedenpitävä. Tästä syystä muovihitsausta käytetäänkin usein vedenpäällisissä rakenteissa, vaikkapa laituria kannattelevissa ponttoneissa tai erilaisissa säiliöissä. 


Erikoistyöt Lehtinen Oy hoitaa vaativimmatkin muovihitsaustyöt rautaisella ammattitaidolla ja erinomaisin lopputuloksin! Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme muovihitsauspalveluista.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio!

Erikoistyöt Lehtinen Oy toteuttaa muovihitsauksen lisäksi muut erikoisosaamista vaativat työt Kokkolassa ja muualla Suomessa. Meiltä tilaat esimerkiksi puhallustyöt erilaisin puhallusmateriaalein – puhallettavasta materiaalista ja asiakkaan tarpeesta riippuen. Suoritamme myös korkeapainepesua esimerkiksi teollisuuden laitteiden ja julkisivujen puhtaanapitoon. 


Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, asiakaspalvelumme päivystää 24 h vuorokaudessa. Tarpeen tullen pääsemme paikalle pikaisellakin aikataululla!

Ota yhteyttä, niin saavumme tekemään kustannusarvion tarvitsemallesi työlle. Meillä kustannusarvio sisältyy aina palvelun hintaan.