Kuivajääpuhallus ja muut puhallustyöt ammattitaidolla Kokkolassa ja koko Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Erikoistyöt Lehtinen Oy on kokkolalainen, erilaisiin erikoisosaamista vaativiin töihin erikoistunut yritys. Teemme muun muassa puhallustyöt erilaisin puhallustekniikoin ja -materiaalein työn kohteesta riippuen. Toteutamme myös monipuoliset muovihitsaustyöt sekä korkeapainepesut esimerkiksi julkisivujen tai teollisuuslaitteiden puhtaanapitoa varten. Tilaa meidät tekemään maksuton kustannusarvio tarvitsemallesi työlle, kustannusarvio sisältyy aina palvelun hintaan! Liikkuvan kalustomme ansiosta tarjoamme palveluitamme Kokkolan lisäksi joustavasti koko Suomen alueella.

Hellävarainen kuivajääpuhallus

Suoritamme kuivajääpuhallusta ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Kuivajääpuhallus on puhdistusmenetelmä, joka sopii erinomaisesti erityistä hellävaraisuutta vaativiin kohteisiin. Kuivajääpuhalluksessa ei käytetä hankausaineita tai kemikaaleja, ja sitä voidaan käyttää myös sellaisissa kohteissa, jotka eivät kestä vettä. Kuivajääpuhallus on ympäristöystävällinen valinta, sillä kemikaalittomuutensa lisäksi se ei myöskään jätä minkäänlaisia hiukkasjäämiä tai jätevettä jälkeensä. 


Toteutamme kuivajääpuhallusta esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

  • elintarviketilat
  • teollisuustilat
  • hometilat
  • muuntajat
  • puurakenteet ynnä muut.
  • palokohteet

Monipuolinen soodapuhallus

Kauttamme tilaat soodapuhalluksen esimerkiksi veneesi puhdistamista varten. Soodapuhallus on tehokas, mutta hienovarainen puhdistusmenetelmä, jonka avulla erilaisilta pinnoilta voidaan poistaa esimerkiksi likaa, pintakäsittelyaineita ja maaleja.


Hellävaraisuutensa ansiosta se ei vahingoita käsiteltävää pintaa ja sitä voidaan käyttää lähes minkä tahansa materiaalin, jopa tekstiilin, puhdistukseen. Soodapuhallus voidaan suorittaa joko kuivana tai märkänä. 


Soodapuhalluksella puhdistamme muun muassa:

  • keraamiset säiliöt
  • puu- ja metallipinnat
  • teollisuustilat
  • veneet ynnä muut.

Hiekkapuhallus ja kalkkipuhallus

Toteutamme lisäksi hiekka- ja kalkkipuhallukset erilaisiin kohteisiin. Hiekkapuhallus soveltuu erilaisten kovien pintojen silottamiseen ja puhdistamiseen. Hiekkapuhallus toimii usein pohjakäsittelynä ja pinnan puhdistuksena ennen lopullista käsittelyä. Teemme hiekkapuhallustöitä muun muassa erilaisille rauta- ja betonirakenteille sekä esimerkiksi säiliöille. Kauttamme tilaat myös kalkkipuhallukset erilaisiin tarpeisiin, esimerkiksi sementtiliiman poistoon, erilaisiin puurakenteisiin sekä metallipintoihin. 


Soita ja kysy lisää hiekka- ja kalkkipuhalluksen mahdollisuuksista!